OM LÆRFEST

Hvad er Lærfest Aarhus?
Lærfest Aarhus er en stor fysisk salgs- og fagmesse om skole og undervisning.

Hvor og hvornår foregår messen?
Lærfest Aarhus løber af stablen den 27.-28. april 2022 i Musikhuset og i Aarhus Congress Center. Begge dage kl. 9-16.

Hvad kan man opleve?
På Lærfest Aarhus udstiller mere end 100 forlag og læremiddelproducenter de nyeste digitale, trykte og konkrete læremidler inden for alle fag og temaer i grundskolen, og som besøgende kan du gå i dialog med producenterne og fagredaktørerne.
Ved siden af det store udstillingsområde afholdes en lang række faglige og pædagogiske foredrag, som du gratis kan deltage i. Hvis oplægsholderne ønsker det, optages oplæggene, så du efter messen kan se eller gense oplæg på lærfest.dk.
Herudover kan du deltage i en lang række events i form af forlagskurser, paneldebatter, studieture og masser af kollegial messestemning. - Og det hele er gratis.
Som noget nyt tilbyder vi en konferencedag for skoleledelser i forbindelse med Lærfest Aarhus. Denne dag koster 1000 kr. Læs mere om ledelsessporet her.

Hvem er messen for?
Lærfest Aarhus er for lærere, skoleledere, skolepædagoger, konsulenter og andre, der ønsker at få et indblik i nye materialer og måder at berige og udvikle undervisningen i grundskolen på.

Hvordan deltager jeg?
Messen er gratis, men du skal registreres for at kunne deltage. Du kan selv registrere dig forud for messedagene på lærfest.dk og printe din billet hjemmefra, så du hurtigt kommer ind på messen. Du kan også vise billetten på SmartPhone; i så fald får du en navnløs billet, så det er tydeligt, at du er besøgende på Lærfest. Er du ikke registreret på forhånd, klarer vi både dét og print af billet ved indgangen. Registrer dig her

 

Lærfest København
afholdes fra 16.-17. marts 2022 i Bella Centret

Lærfest Aarhus
afholdes fra 27.-28- april 2022 i Aarhus Congress Center / Musikhuset