UdstillerApp

Udstiller web-portal (erstatter den tidligere udstiller-app)

Hvis du har bestilt udstiller web-portal (udstiller-app), med mulighed for at scanne dine besøgendes navneskilte, vil du modtage link til din webportal via mail fra Trippus i ugen inden Lærfest Aarhus. I linket står der: ’Exhibitor portal invitation’. Klik på linket og opret dig for at få adgang til din web-portal.

Overblik over funktioner du får brug for, når du er logget på din web-portal

Vigitigt

Du har to adgangskoder til samme side.

1) En Admin adgang, hvor du kan se alle oplysninger. Det er den som du oprettes med. Dette brugernavn og adgangskode er personligt og må ikke deles med andre!

2) Scan user, som er det brugernavn og adgangskode, du må dele med alle som skal scanne.

På den overholdes privatlivpolitikker m.m.

Dashboard: Her har du et overblik over antal scannede leads. Funktionen invitation kan bruges til tilmelding af dit standpersonale til Lærfest Aarhus (navneskilt), hvis du ikke allerede har gjort det via vores hjemmeside.

Under Dashboard finder du også login til scanning af de besøgende på din stand (højre side).

Gå via din mobil på nettet >>https://exhibitor.trippus.se/#/ <<og log på med de informationer der står under ”Scan user” (hvis du ikke kan se password, tryk på øjet ved siden af). Alle scanninger samles på din web-portal.

Bemærk, det er vigtigt at du kun scanner via ”Scan user” login og ikke din web-portal med leads, for ikke at bryde GDPR regler.

Når du er logget på med dit scannings login, kan du scanne navneskiltet på den gæst der besøger din stand. Du skal ikke trykke på noget, scanneren via kameraet i din mobil, fanger selv stregkoden på gæstens navneskilt. Bemærk, du vil få mulighed for at skrive en kommentar når du har scannet.

Areas of interests: Her kan du oprette interesseområder, f.eks.: Nyhedsbrev, aftal møde, produkt m.m.

Leads: Her finder du de scannede leads, som du i øvrigt også kan trække ud i Excel.

Du får følgende informationer på dine scanninger

  • Fornavn
  • Efternavn
  • Virksomhed/institution