Betingelser for udstillere

Afbestilling

Vær opmærksom på, at jeres bestilling er bindende.
Hvis standen afmeldes inden den 31. januar 2022 opkræves et afbestillingsgebyr på kr. 500,-

Ved afbestilling efter den 31. januar 2022 opkræves et gebyr svarende til 50% af den samlede pris for bestilling af stand/oplæg/annoncer.

Ved afbestilling efter den 31. marts 2022 opkræves det fulde beløb.

Forsikringer

I er som udstillere selv ansvarlige for de nødvendige forsikringer, herunder ansvars- og tyveriforsikring.

Fakturering

VIA University College fakturerer på vegne af Lærfest Aarhus umiddelbart efter messen for stand, oplæg og andre tilvalg bestilt via bestillingsmodulet.
Bigini fakturerer for ekstraudstyr samt forplejning.

Force majeure

Ved uforudsete hændelser uden for Lærfest Aarhus kontrol som strejke, lockout, blokade, brand, pandemier eller terror hæfter Lærfest Aarhus ikke økonomisk for eventuelle mangler eller forsinkelser i opfyldelsen af arrangementet over for den enkelte udstiller. Udstillerne kan ikke kræve kompensation for udgifter vedrørende standleje, standopbygning, annoncering m.v., hvis uforudsete hændelser nødvendiggør en aflysning.

Orientering om behandling af data for udstillere

Når du tilmelder dig som udstiller til Lærfest Aarhus'22, bliver du registreret i konferencesystemet Trippus med de oplysninger, du har angivet i din tilmelding.

Du giver med din tilmelding tilladelse til, at CFU Danmark som dataansvarlig må behandle disse oplysninger om dig. CFU Danmark behandler udelukkende de oplysninger, du har angivet i din tilmelding. Formålet med behandlingen af oplysningerne er at kunne administrere din udstilling på Lærfest Aarhus samt dine oplæg, herunder at kunne kommunikere med dig om messen og om praktiske forhold knyttet hertil, samt at kunne administrere betaling. Vi informerer dig om, at du er ansvarlig for, at du overholder regler om ophavsret i dit udstilleroplæg. Hvis du ønsker at optage dit oplæg med det formål at give Lærfest tilladelse til at offentliggøre det på vores hjemmeside efter afviklingen af dit fysiske oplæg på Lærfest, er du endvidere ansvarlig for, at du overholder privatlivspolitikken på vores hjemmeside.

Vi informerer dig desuden om, at du er ansvarlig for at overholde ophavsret og vores privatlivspolitik, hvis du benytter dig af muligheden for at få lagt en videoteaser på vores hjemmeside Endvidere informerer vi dig om, at CFU Danmark bruger dine oplysninger i anonymiseret form til evaluering og statistik, med henblik på at vi kan forbedre vores afvikling af eventuelle fremtidige afholdelser af Lærfest. Endelig informerer vi dig om, at CFU Danmark sender dig information pr. mail om fremtidige afholdelser af Lærfest.

CFU Danmark videregiver ikke dine oplysninger til tredjeparter. Du kan til hver en tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte CFU Danmark på cfu@kp.dk dataret. Her kan du også henvende dig, hvis du har spørgsmål til beskyttelse af dine personoplysninger hos CFU Danmark.